De Werkzaamheid van Niet-Weten

Doordat wij nu zoveel meer weten, zijn wij vergeten te leven met wat wij niet weten. (W.L. Ietswaart)

Leven met wat wij niet-weten is een kunst en een zegen. Het betekent dat je samenwerkt met de vragen en onzekerheden die je hebt in plaats van dat je je verzet of ervan wegloopt.
Ik spreek over wat gevoelens rond niet-weten, individueel- of werkgerelateerd, met ons doen, hoe je ermee om kunt gaan en welke rijkdom en mogelijkheden erin zitten.

Deze dag dient ook ter introductie van onze manier van werken in het leertraject ‘Het Persoonlijk Jaar’ dat het ITIP i.s.m. de Heerlijckyt aanbiedt en waarvan in november 2023 de dertiende editie van start gaat.

Praktische informatie

Startdata & locatie
zaterdag 18 maart 2023
De Heerlijckyt
Weg op Halen 2
3450 Geetbets

Kostenbijdrage
€ 77,50 incl. themadag met broodjeslunch, koffie & thee, water, koekjes en fruit.

DIRECT AANMELDEN >

Programma
Aankomst vanaf 09u30, start om 10.00u. Einde rond 16.00u.

Door wie?

Reyke Zwartjes werkt binnen het ITIP als begeleider in de opleidingen. Daarnaast werkt zij namens het ITIP in organisaties. Individuele begeleiding, teambegeleiding en in-company opleidingen op het gebied van leiderschap vallen daaronder.

Claartje Kocken werkt binnen het ITIP als begeleider in de ITIP Opleiding en in het Persoonlijk Jaar België. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk voor individuele coaching en voor workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.