marcelfavierIk ben begeleider in de ITIP Opleiding en Instrument voor Hulp. Vanuit ITIP Ontwikkeling en Advies werk ik als teambegeleider en coach in organisaties. Ik geef trainingen persoonlijk leiderschap en ik houd me bezig met conflictinterventie en cultuuronderzoek in organisaties. Ik leid ook bezinningstochten naar de bergen van Nepal.

Na mijn opleiding tot hydrologisch ingenieur in Wageningen, heb ik gewerkt als beleidsadviseur bij de overheid en was ik ontwikkelingswerker in Afrika en Nepal. Nu werk ik als zelfstandig trainer en heb ik een praktijk voor individuele coaching en loopbaanbegeleiding.

Ik ervaar het als inspirerend om samen met de ander op zoek te gaan naar waarheid en bezieling. Op heldere en zachtmoedige wijze help ik mensen om hun verlangens en innerlijke kracht aan te boren en concreet in te zetten in hun leven en werk. Ik vind het fascinerend hoeveel verbinding en werkplezier er ontstaat in teams, als er echt vanuit menselijk contact en vertrouwen wordt samengewerkt.

Ik ben getrouwd met Joyce, samen hebben we twee kinderen.