Poorten van de ziel

Hier bouw ik mijn huis, mijn paleis, mijn tempel

De meest wezenlijke opgave van de volwassene zijn plek en zijn functie in te nemen en vorm te geven aan wat hem lief is.  Hoe doe je dat en hoe zorg je ervoor dat je verbonden blijft met wie je ten diepste bent, verbonden met wat ik je Ziel noem? Deze dag ga ik vanuit het concept van de levensfasen dieper in op de verlangens en de uitdagingen van ons als volwassenen.

Deze dag dient ook ter introductie van onze manier van werken in het leertraject ‘Het Persoonlijk Jaar’ dat het ITIP i.s.m. de Heerlijckyt aanbiedt en waarvan in november 2020 de tiende editie van start gaat.

Praktische informatie

Startdata & locatie
zaterdag 18 maart 2023
De Heerlijckyt
Weg op Halen 2
3450 Geetbets

Kostenbijdrage
€ 77,50 incl. themadag met broodjeslunch, koffie & thee, water, koekjes en fruit.

DIRECT AANMELDEN >
inschrijving via de Heerlijckyt
Programma
Aankomst vanaf 09u30, start om 10u. Einde rond 16u.

Door wie?

Bertie Hendriks

Bertie Hendriks is natuurkundige, leraar, regisseur, creatieve geest en gids bij levensvragen. Hij was mededirecteur van ITIP School voor Leven en Werk in Nederland.