“Ik heb deelgenomen omdat ik vast zat in een negatieve spiraal en alleen maar angstiger werd. Door het Persoonlijk Jaar is dit doorbroken. Ik kan nu impulsen voelen in mijn lijf en daardoor doen, handelen. Ik heb een einde kunnen breien aan dingen uit het verleden, heb ze kunnen afhandelen en daardoor is er nu ruimte voor iets anders.”

Ik heb veel gewonnen aan zelfvertrouwen en energie. Ik voel mij beter in mijn vel en leg gemakkelijker contact. De energie stroomt.
Ik hou niet meer in, maar spreek mij uit. Ik ga het conflict minder uit de weg. Voorheen belette angst mij om te spreken. Nu is angst een soort belletje geworden: als ik nu angst voel en nerveus wordt, is dat net het signaal dat ik iets uit te spreken heb.
De blokken zijn intens. Ik kon de verandering in mijn lichaam voelen: van angst en vastzitten naar ontspanning en energie. Ik heb gevoeld hoeveel er in mij zit en hoe ik dat vroeger niet toeliet.
Wat zo leuk is aan het traject is dat je dingen in jezelf hebt om te ontdekken. Naar mijn gevoel kreeg ik altijd precies wat ik nodig had.
Voor eenieder die het gevoel heeft vast te zitten, stil te staan, een andere richting uitwil maar niet weet hoe.
De begeleiding vond ik super. Er werd heel goed aangevoeld wat ik nodig had en ik voelde mij altijd veilig in de groep. Ik kon alles aanbrengen wat ik wilde aanbrengen. Ik denk dat je niet veel beter kunt hebben.

Joke