Jaar 2: Verdiepingsjaar

In het verdiepingsjaar komen nieuwe onderwerpen en thema’s aan de orde en leer je datgene wat je ervaren en geleerd hebt nog dieper te verankeren. In dit jaar staat het vanuit eigenheid in contact zijn met anderen in je leef- en werkomgeving centraal.

Voor wie?

  • Voor mensen die dieper inzicht willen krijgen in zichzelf en hun persoonlijke thema’s, zowel privé als op het werk.
  • Voor mensen die in hun leven terugkerende patronen willen doorbreken en willen onderzoeken hoe zij aan het roer kunnen staan van hun eigen leven.
  • Voor wie vrijer wil worden van de emoties en patronen, die zich in leven en lichaam hebben vastgezet.
  • Voor wie gehoor wil geven aan zijn diepste wensen en beste weten, zijn talenten wil ontdekken om zo meer betekenisvol te zijn in werk, relatie, familie en gezin.

Praktische informatie

Startdata & locatie
vrijdag 29 september 2023
De Heerlijckyt
Weg op Halen 2
3450 Geetbets

PROGRAMMA >

DATA & KOSTEN >


Inschrijven Persoonlijk Verdiepingsjaar

Wil je meer informatie over het Persoonlijk Verdiepingsjaar, of wil je je inschrijven, stuur dan een e-mail naar opleiding@itip.nl

Contact

Claartje Cocken
Claartje Kocken
claartje@itip.nl
+31 6 13693642

“Ik houd van het werken met groepen, van de intensiteit die dat met zich meebrengt. In het begeleiden van mensen probeer ik altijd te horen wat er doorheen klinkt. Wat is iemands eigen geluid? Kan die kern tot klinken komen?”

Binnen het ITIP werk ik als begeleider in de ITIP Opleiding in het Persoonlijk Jaar België. Daarnaast heb ik een eigen praktijk voor individuele coaching en voor workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.